Utbildning

Utropstecken

Mondosidor försvinner tillfälligt

Om du råkar ut för att inte hitta dina kurssajter i Mondo, prova igen om några timmar så har det förhoppningsvis löst sig. Om du har inlämningsuppgifter som ska lämnas i Mondo kan det därför vara bra att vara ute i extra god tid så länge det här problemet kvarstår.

Foto: Eva Dalin

Höstens fristående masterkurser

Här hittar du listan över vilka kurser du kan söka till hösten. Sista ansökningsdag är den 16 april. 

mfs

Minor Field Studies

Sida ger genom sitt Minor Field Studies-stipendium möjlighet för studenter att tillbringa minst 8 veckor i ett utvecklingsland för att utföra en mindre fältstudie som underlag för en kandidat-, magister- eller masteruppsats.

Bara juristerna slår oss

Socionomprogrammet vid SU är inför vårterminen 2018 fortfarande en av landets och universitetets mest sökta utbildningar. 

studenter

Studenthandböcker

eduroam

Trådlöst nätverk - eduroam

Eduroam - ett samarbete mellan universitetsnätverk, främst i Europa, som syftar till att erbjuda fri tillgång till nät på universitetens campus

sukort

Ny student? Här hittar du information om IT för studenter!

Som ny student är det mycket att tänka på. För att du inte ska behöva leta efter informaton om IT så har vi samlat användbara länkar här.

Foto: Eva Dalin

Stockholms universitets mobilapp

Med hjälp av mobilappen "Stockholms universitet guide" kan du med hjälp av din telefon orientera dig vid universitetet och hitta den service som finns för studenter.

Photo: Eva Dalin

Studentliv

Att vara student innebär inte bara att ägna sig åt undervisning som har med socialt arbete att göra. Det finns vid sidan av detta också andra aktiviteter vid Stockholms universitet, såväl rent sociala som sådana som kan underlätta dina studier.

 

Vad är på gång?

  • Nyhetsbrev till studenter 2018-03-09 Här hittar du institutionens nyhetsbrev som skickas ut via e-post till alla institutionens kursdeltagare. Om du vill ha det direkt som e-post till din egen adress finns länk på sidan där du kan anmäla dig för framtida utskick.
  • Forskardag om äldre och äldreomsorg 2018-02-15 Äldreomsorger i Sverige - lokala variationer och generella trender
  • Studieadministration 2018-02-05
  • Omprövning av examinationsbeslut 2018-01-08 Här hittar du information om hur du som student går till väga om du vill att din examinator omprövar sitt betygsbeslut
  • Reserv? 2017-12-05 Kort information till dig som fått en reservplats

Sök program och kurser

Till utbildningskatalogen