Josefin Månsson. Foto: Rickard Kihlström

Podd om alkohol och narkotika

Josefin Månsson gästar podden "Det nya Sverige"

Carolina Överlien. Foto: Ingar Sörensen

Podd om våld i nära relationer "Det kallas kärlek"

Hör Carolina Överlien i podden som den här gången handlar om våld i ungas nära relationer.

Foto: Björn Dalin

Missa inte Socialtjänstpodden

Socialtjänstpodden drivs av Akademikerförbundet SSR och tar upp intressanta och aktuella frågor inom området. Bland annat kan du höra Michael Tärnfalk prata om arbetet med barn som begår brott.

Samverkan - aktuellt

• Årets hållbarhetsforum 2019-11-04 Forskning och högre utbildning har stor betydelse för att hantera miljö- och samhällsutmaningar. Det var ett återkommande budskap vid årets Hållbarhetsforum.
  • Hitta jobb och praktik på MyCareer! 2019-09-11 MyCareer är jobb- och karriärportalen för dig som studerar eller har studerat vid Stockholms universitet.
  • Påtvingad avflyttning från bostad 2017-10-10 Pia Kjellbom "Påtvingad avflyttning från bostad. En rättssociologisk studie av socialtjänstens roll i teori och praktik"

Kontaktperson uppdragsutbildning
Ulrika Engström