1. Du är här:
  3. Institutionen för socialt arbete
  4. Samverkan
  5. Aktuellt
  6. Hitta jobb och praktik på MyCareer!

Hitta jobb och praktik på MyCareer!

MyCareer finns jobb, praktik- och traineeplatser samt ex-jobb i såväl Stockholm som övriga Sverige och hela världen. Via portalen kan du även få information om och anmäla dig till universitetets egna karriärevenemang.

Skräddarsy dina sidor

Via din personliga profil har du möjlighet att anpassa dina sidor utifrån studieinriktning och kompetenser samt prenumerera på annonser enligt dina önskemål om jobb. Du kan också att "följa" dina favoritarbetsgivare och därmed via statusuppdateringar vara uppdaterad om relevanta jobb som passar just dig.

Bli headhuntad

Du kan välja att exponera dig själv mot framtida arbetsgivare för att ha möjlighet att få riktade erbjudanden utifrån din kompetensprofil.

Gå direkt till portalen på www.su.se/mycareer

Bokmärk och dela Tipsa

Kontaktperson uppdragsutbildning
Ulrika Engström

VFU-samordnare
vfu@socarb.su.se

Hans Dahlén

Katrin Rau

VFU - utbildning i samverkan

Nyheter

• Uppdragsutbildning: Grundutbildning i medling vid brott 2020-01-14 Utbildningen vänder sig till den som ska arbeta som medlare i kommunen eller som på annat sätt kommer i kontakt med ungdomar som begått brott eller blivit utsatta för brott. Utbildningen omfattar fyra heldagar i två etapper om två dagar vardera med cirka en månads mellanrum. I utbildningen varvas teoretiska kunskapspass med diskussioner och praktiska övningar. Utbildningen ger en god bas för att kunna arbeta som medlare.
  • Alumninätverket: "Tredje tisdag" - tema kommunikation och ledarskap! 2020-01-08 Välkomna SU alumner på en after work där ni får lyssna till alumntalare som jobbar med kommunikation och ledarskap. Träffa gamla kollegor, knyt nya kontakter, varva ned i en informell och välkomnande miljö.
  • Hitta jobb och praktik på MyCareer! 2019-09-11 MyCareer är jobb- och karriärportalen för dig som studerar eller har studerat vid Stockholms universitet.