1. Du är här:
  3. Institutionen för socialt arbete
  4. Samverkan
  5. Aktuellt
  6. Hitta jobb och praktik på MyCareer!

Hitta jobb och praktik på MyCareer!

MyCareer finns jobb, praktik- och traineeplatser samt ex-jobb i såväl Stockholm som övriga Sverige och hela världen. Via portalen kan du även få information om och anmäla dig till universitetets egna karriärevenemang.

Skräddarsy dina sidor

Via din personliga profil har du möjlighet att anpassa dina sidor utifrån studieinriktning och kompetenser samt prenumerera på annonser enligt dina önskemål om jobb. Du kan också att "följa" dina favoritarbetsgivare och därmed via statusuppdateringar vara uppdaterad om relevanta jobb som passar just dig.

Bli headhuntad

Du kan välja att exponera dig själv mot framtida arbetsgivare för att ha möjlighet att få riktade erbjudanden utifrån din kompetensprofil.

Gå direkt till portalen på www.su.se/mycareer

Bokmärk och dela Tipsa

Kontaktperson uppdragsutbildning
Ulrika Engström

VFU-samordnare
vfu@socarb.su.se

Anna Bäckman

Hans Dahlén

Katrin Rau

VFU - utbildning i samverkan

Nyheter

• Årets hållbarhetsforum 2019-11-04 Forskning och högre utbildning har stor betydelse för att hantera miljö- och samhällsutmaningar. Det var ett återkommande budskap vid årets Hållbarhetsforum.
  • Hitta jobb och praktik på MyCareer! 2019-09-11 MyCareer är jobb- och karriärportalen för dig som studerar eller har studerat vid Stockholms universitet.
  • Påtvingad avflyttning från bostad 2017-10-10 Pia Kjellbom "Påtvingad avflyttning från bostad. En rättssociologisk studie av socialtjänstens roll i teori och praktik"