Eva Samuelsson. Foto: Niklas Björling

Satsning på samverkan för behandling av spelproblem

Eva Samuelsson vid Institutionen för socialt arbete var en av de första i raden att beviljas samverkansmedel från Humanvetenskapliga områdesnämnden för ett projekt för ökad samverkan inom området spel om pengar.

Tisdagsseminariet

Varannan tisdag kl. 14.30 i rum 814.

David Pålsson (foto: Emil Widstrand)

David Pålsson försvarade framgångsrikt sin doktorsavhandling "The Prerequisites and Practices of Auditing Residential Care. On the Licensing and Inspection of Residential Homes for Children in Sweden" den 9 mars 2018.

Nytt Working Paper

Brännström, L. & Vinnerljung, B. (2015). Kontaktfamilj/person för yngre och äldre barn: Har insatsens varaktighet och ansamlingar av ogynnsamma omständigheter under barnens uppväxt någon betydelse för utfall på lång sikt?

Prefekt:
Lena Hübner