Utbildning

Bara juristerna slår oss

Socionomprogrammet vid SU är inför vårterminen 2018 fortfarande en av landets och universitetets mest sökta utbildningar. 

studexp

Studentexpeditionen stängs

Från hösten 2017 kommer studentexpeditionen att stängas.
Istället kommer du som student ha en administrativ kontakt som ansvarar för olika terminer.

studenter

Studenthandböcker

Foto: Eva Dalin

Registreringsperiod 4-8 januari

Du behöver aktivera ditt universitetskonto i början av din utbildning. Du måste också registrera dig varje termin.

eduroam

Trådlöst nätverk - eduroam

Eduroam - ett samarbete mellan universitetsnätverk, främst i Europa, som syftar till att erbjuda fri tillgång till nät på universitetens campus

sukort

Ny student? Här hittar du information om IT för studenter!

Som ny student är det mycket att tänka på. För att du inte ska behöva leta efter informaton om IT så har vi samlat användbara länkar här.

Foto: Eva Dalin

Stockholms universitets mobilapp

Med hjälp av mobilappen "Stockholms universitet guide" kan du med hjälp av din telefon orientera dig vid universitetet och hitta den service som finns för studenter.

Photo: Eva Dalin

Studentliv

Att vara student innebär inte bara att ägna sig åt undervisning som har med socialt arbete att göra. Det finns vid sidan av detta också andra aktiviteter vid Stockholms universitet, såväl rent sociala som sådana som kan underlätta dina studier.

 

Vad är på gång?

  • Studieadministration 2018-01-10
  • Omprövning av examinationsbeslut 2018-01-08 Här hittar du information om hur du som student går till väga om du vill att din examinator omprövar sitt betygsbeslut
  • Registreringsperiod 4-8 januari 2017-12-28 Du behöver aktivera ditt universitetskonto i början av din utbildning. Du måste också registrera dig varje termin.
  • Veckobrev till studenter 2017-12-20 Här hittar du institutionens veckobrev som skickas ut via e-post till alla som är registrerade på någon av institutionens kurser.
  • Reserv? 2017-12-05 Kort information till dig som fått en reservplats

Sök program och kurser

Till utbildningskatalogen