1. Du är här:
  3. Institutionen för socialt arbete - Socialhögskolan
  4. Samverkan
  5. Aktuellt
  6. Hitta jobb och praktik på MyCareer!

Hitta jobb och praktik på MyCareer!

MyCareer är jobb- och karriärportalen för dig som studerar eller har studerat vid Stockholms universitet.

MyCareer finns jobb, praktik- och traineeplatser samt ex-jobb i såväl Stockholm som övriga Sverige och hela världen. Via portalen kan du även få information om och anmäla dig till universitetets egna karriärevenemang.

Skräddarsy dina sidor

Via din personliga profil har du möjlighet att anpassa dina sidor utifrån studieinriktning och kompetenser samt prenumerera på annonser enligt dina önskemål om jobb. Du kan också att "följa" dina favoritarbetsgivare och därmed via statusuppdateringar vara uppdaterad om relevanta jobb som passar just dig.

Bli headhuntad

Du kan välja att exponera dig själv mot framtida arbetsgivare för att ha möjlighet att få riktade erbjudanden utifrån din kompetensprofil.

Gå direkt till portalen på www.su.se/mycareer

Bokmärk och dela Tipsa

Kontaktperson uppdragsutbildning