Utbildning

Foto: Niklas Björling

Ny uppdragsutbildning

Grundutbildning i medling vid brott

För medlare i kommunen eller de som på annat sätt kommer i kontakt med ungdomar som begått eller blivit utsatta för brott.

Foto: Niklas Björling

Snabbhandledning på Studie- och språkverkstaden

Kom förbi Studie- och språkverkstaden för att få snabbhandledning i akademiskt skrivande, presentationsteknik och studiestrategier, eller för att få information om våra workshoppar och föreläsningar.

Var med och påverka din utbildning

Från och med höstterminen 2019 finns inte längre en egen kår vid institutionen. Den tidigare kåren, SSAS, blir en kårförening under Stockholms universitets studentkår (SUS).  Om du klickar på länken nedan hittar du information om denna förändring och vad Du behöver göra för att vara med i kårarbetet vid Stockholms universitet och på så sätt få inflytande över Din och andra studenters studiemiljö.

Trakasserier och kränkande särbehandling, omslag för broschyr

Kränkande särbehandling och trakasserier är inte okej

Har du blivit utsatt för trakasserier eller kränkande särbehandling? Det är något som inte ska finnas vid Stockholms universitet.

studenter

Studenthandböcker

Världskarta som visar var det finns eduroam

Trådlöst nät Eduroam

Med det trådlösa nätverket eduroam kan du förutom på universitetet, surfa trådlöst på en mängd andra ställen över hela Sverige och t o m ute i världen med ditt vanliga lösenord

Photo: Eva Dalin

Studentliv

Att vara student innebär inte bara att ägna sig åt undervisning som har med socialt arbete att göra. Det finns vid sidan av detta också andra aktiviteter vid Stockholms universitet, såväl rent sociala som sådana som kan underlätta dina studier.

 

Vad är på gång?

  • Snabbhandledning på Studie- och språkverkstaden 2020-01-30 Kom förbi Studie- och språkverkstaden för att få snabbhandledning i akademiskt skrivande, presentationsteknik och studiestrategier, eller för att få information om våra workshoppar och föreläsningar.
  • Boka grupprum 2020-01-21 Du kan själv boka grupprum via Time Edit
  • Uppdragsutbildning: Grundutbildning i medling vid brott 2020-01-14 Utbildningen vänder sig till den som ska arbeta som medlare i kommunen eller som på annat sätt kommer i kontakt med ungdomar som begått brott eller blivit utsatta för brott. Utbildningen omfattar fyra heldagar i två etapper om två dagar vardera med cirka en månads mellanrum. I utbildningen varvas teoretiska kunskapspass med diskussioner och praktiska övningar. Utbildningen ger en god bas för att kunna arbeta som medlare.
  • Studieadministration 2019-11-12
  • Hitta jobb och praktik på MyCareer! 2019-09-11 MyCareer är jobb- och karriärportalen för dig som studerar eller har studerat vid Stockholms universitet.

Sök program och kurser

Till utbildningskatalogen