Aktuellt & evenemang

4. Utbildning
  5. Aktuellt & evenemang
Årets lärare

Vem vill du ge priset Årets lärare?

Har du som är student haft en engagerande lärare som inspirerat dig att lära mer? Eller har du som anställd en kollega som gör framstående pedagogiska insatser? Med en nominering till det pedagogiska priset — Årets lärare 2020 har du chansen att lyfta fram och premiera just din eller er lärare.

Hilma Forsman, porträtt

Hilma Forsman: Addressing poor educational outcomes among children with out-of-home care experience: Studies on risk factors, pathways, and interventions

Foto: Eva Dalin

CSA:s hedersutmärkelse 2018 till professor Bo Vinnerljung

Centralförbundet för socialt arbete (CSA) delar varje år ut en hedersutmärkelse  till någon som på ett framstående sätt bidragit till att utveckla det sociala arbetet och socialpolitiken eller gett röst åt människor eller grupper som inte har någon stark position i det offentliga samtalet. Till 2018 års hedersstipendiat har utsetts Bo Vinnerljung.

Foto: Eva Dalin

Vill du börja studera?

Sista anmälningsdag är runt den 15 april inför höstterminen och runt den 15 oktober inför vårterminen.

Sök program och kurser

Till utbildningskatalogen