Aktuellt & evenemang

4. Utbildning
  5. Aktuellt & evenemang
Zoom, logotyp för bildpuff

Viktig information om undervisning via Zoom

Här har vi sammanställt information och regler för användning av Zoom i undervisning.

Foto: Björn Dalin

Distansundervisning huvudregel hela vårterminen 2021

Uppdaterat 2021-01-21. Distansundervisning som huvudregel ska gälla vid SU under hela VT-21. Därutöver gäller de skärpta reglerna om maximalt åtta personer vid undervisningsmoment och examinationer. Salstentamen får ej ges.

Information till studenter och medarbetare om covid-19

Foto: Niklas Björling

Dags att söka kurser till termin 7

Du som går termin 6 nu behöver söka kurser på termin 7 senast den 2 november.

Hilma Forsman, porträtt

Hilma Forsman: Addressing poor educational outcomes among children with out-of-home care experience: Studies on risk factors, pathways, and interventions

CSA:s hedersutmärkelse 2018 till professor Bo Vinnerljung

Centralförbundet för socialt arbete (CSA) delar varje år ut en hedersutmärkelse  till någon som på ett framstående sätt bidragit till att utveckla det sociala arbetet och socialpolitiken eller gett röst åt människor eller grupper som inte har någon stark position i det offentliga samtalet. Till 2018 års hedersstipendiat har utsetts Bo Vinnerljung.

Reserv?

Kort information till dig som fått en reservplats

Vill du börja studera?

Sista anmälningsdag är runt den 15 april inför höstterminen och runt den 15 oktober inför vårterminen.

Sök program och kurser

Till utbildningskatalogen