Aktuellt & evenemang

4. Utbildning
  5. Aktuellt & evenemang

Silvia Escalante och Ronja Svensson

Brottsoffermyndighetens tävlling "Brottsoffer i fokus" har nyligen fått tre pristagare, där första pris gick till en uppsats skriven av två av Stockholms universitets studenter, Silvia Escalante och Ronja Svensson. De har studerat barns våld mot föräldrar utifrån föräldrarnas upplevelser av skuld och skam. Handledare var Carolina Överlien.

CSA:s hedersutmärkelse 2018 till professor Bo Vinnerljung

Centralförbundet för socialt arbete (CSA) delar varje år ut en hedersutmärkelse  till någon som på ett framstående sätt bidragit till att utveckla det sociala arbetet och socialpolitiken eller gett röst åt människor eller grupper som inte har någon stark position i det offentliga samtalet. Till 2018 års hedersstipendiat har utsetts Bo Vinnerljung.

Mariet Ghadimi vinner Raoul Wallenbergpriset

Mariet Ghadimi, doktorand vid Institutionen för socialt arbete

Nyhetsbrev till studenter

Här hittar du institutionens nyhetsbrev som skickas ut via e-post till alla institutionens kursdeltagare. Om du vill ha det direkt som e-post till din egen adress finns länk på sidan där du kan anmäla dig för framtida utskick.

Reserv?

Kort information till dig som fått en reservplats

Vill du börja studera?

Sista anmälningsdag är den 16 april inför höstterminen och 15 oktober inför vårterminen.

Sök program och kurser

Till utbildningskatalogen