Aktuellt & evenemang

4. Utbildning
  5. Aktuellt & evenemang
Doktorsdiplom med lagerkransar. Foto: Eva Dalin

Två doktorander i socialt arbete sökes

Institutionen för socialt arbete utlyser härmed tre doktorandplatser som finansieras av fakultetsanslag för forskarutbildning. Sista ansökningsdag 2019-05-15.

Palle Storm i P4: Hudfärg och språk heta frågor i äldreomsorgen

Den traditionella bilden av omsorgspersonal är en vit kvinna. Men så ser inte verkligheten ut i dag när allt fler män och kvinnor födda utomlands jobbar inom äldreomsorgen.

Marta Szebehely: Sämre arbetsvillkor i äldreomsorgen än LSS

En ny studie har undersökt arbetsvillkoren hos personal inom LSS-verksamheter. Den visar att arbetsvillkoren inom LSS-verksamheterna på många sätt är bättre än inom äldreomsorgen.

CSA:s hedersutmärkelse 2018 till professor Bo Vinnerljung

Centralförbundet för socialt arbete (CSA) delar varje år ut en hedersutmärkelse  till någon som på ett framstående sätt bidragit till att utveckla det sociala arbetet och socialpolitiken eller gett röst åt människor eller grupper som inte har någon stark position i det offentliga samtalet. Till 2018 års hedersstipendiat har utsetts Bo Vinnerljung.

Mariet Ghadimi vinner Raoul Wallenbergpriset

Mariet Ghadimi, doktorand vid Institutionen för socialt arbete

Nyhetsbrev till studenter

Här hittar du institutionens nyhetsbrev som skickas ut via e-post till alla institutionens kursdeltagare. Om du vill ha det direkt som e-post till din egen adress finns länk på sidan där du kan anmäla dig för framtida utskick.

Reserv?

Kort information till dig som fått en reservplats

Vill du börja studera?

Sista anmälningsdag är runt den 15 april inför höstterminen och runt den 15 oktober inför vårterminen.

Sök program och kurser

Till utbildningskatalogen