Aktuellt & evenemang

Utropstecken

Mondosidor försvinner tillfälligt

Om du råkar ut för att inte hitta dina kurssajter i Mondo, prova igen om några timmar så har det förhoppningsvis löst sig. Om du har inlämningsuppgifter som ska lämnas i Mondo kan det därför vara bra att vara ute i extra god tid så länge det här problemet kvarstår.

Mariet Ghadimi vinner Raoul Wallenbergpriset

Mariet Ghadimi, doktorand vid Institutionen för socialt arbete

Hur du hittar kursplaner och litteraturlistor

Från och med hösten 2017 kommer kursernas litteraturlistor inte längre att ligga i kursplanerna, utan istället på institutionens hemsida.

Om du letar efter litteraturlistor för kurser på socionomprogrammet går du liksom tidigare till sidorna för programmet och klickar på din termin i vänsterspalten.

Om du letar efter litteraturlistor för fristående kurser på avancerad nivå (termin 7) går du istället till sidan med Kursplaner och litteraturlistor för fristående kurser på avancerad nivå. Arbetet med att flytta informationen pågår nu under juni 2017, så en del litteraturlistor hittar du fortfarande i kursplanerna som ligger på sidan för Fristående kurser på avancerad nivå hösten 2017.

Än så länge ligger kursplaner och litteraturlistor för fristående kurser på grundnivå på den här sidan: Fristående kurser.

Nyhetsbrev till studenter

Här hittar du institutionens nyhetsbrev som skickas ut via e-post till alla institutionens kursdeltagare. Om du vill ha det direkt som e-post till din egen adress finns länk på sidan där du kan anmäla dig för framtida utskick.

Reserv?

Kort information till dig som fått en reservplats

Vill du börja studera?

Sista anmälningsdag är den 16 april inför höstterminen och 15 oktober inför vårterminen.

Stockholms universitets mobilapp

Med hjälp av mobilappen "Stockholms universitet guide" kan du med hjälp av din telefon orientera dig vid universitetet och hitta den service som finns för studenter.

Sök program och kurser

Till utbildningskatalogen