Foto: Niklas Björling

Uppdragsutbildning: Grundutbildning i medling vid brott

Josefin Månsson. Foto: Rickard Kihlström

Podd om alkohol och narkotika

Josefin Månsson gästar podden "Det nya Sverige"

Carolina Överlien. Foto: Ingar Sörensen

Podd om våld i nära relationer "Det kallas kärlek"

Hör Carolina Överlien i podden som den här gången handlar om våld i ungas nära relationer.

Foto: Björn Dalin

Missa inte Socialtjänstpodden

Socialtjänstpodden drivs av Akademikerförbundet SSR och tar upp intressanta och aktuella frågor inom området. Bland annat kan du höra Michael Tärnfalk prata om arbetet med barn som begår brott.

Samverkan - aktuellt

• Uppdragsutbildning: Grundutbildning i medling vid brott 2020-01-14 Utbildningen vänder sig till den som ska arbeta som medlare i kommunen eller som på annat sätt kommer i kontakt med ungdomar som begått brott eller blivit utsatta för brott. Utbildningen omfattar fyra heldagar i två etapper om två dagar vardera med cirka en månads mellanrum. I utbildningen varvas teoretiska kunskapspass med diskussioner och praktiska övningar. Utbildningen ger en god bas för att kunna arbeta som medlare.
  • Alumninätverket: "Tredje tisdag" - tema kommunikation och ledarskap! 2020-01-08 Välkomna SU alumner på en after work där ni får lyssna till alumntalare som jobbar med kommunikation och ledarskap. Träffa gamla kollegor, knyt nya kontakter, varva ned i en informell och välkomnande miljö.
  • Hitta jobb och praktik på MyCareer! 2019-09-11 MyCareer är jobb- och karriärportalen för dig som studerar eller har studerat vid Stockholms universitet.

Kontaktperson uppdragsutbildning
Ulrika Engström