1. Du är här:
  3. Institutionen för socialt arbete
  4. Samverkan
  5. Aktuellt
  6. Hitta jobb och praktik på MyCareer!

Hitta jobb och praktik på MyCareer!

MyCareer finns jobb, praktik- och traineeplatser samt ex-jobb i såväl Stockholm som övriga Sverige och hela världen. Via portalen kan du även få information om och anmäla dig till universitetets egna karriärevenemang.

Skräddarsy dina sidor

Via din personliga profil har du möjlighet att anpassa dina sidor utifrån studieinriktning och kompetenser samt prenumerera på annonser enligt dina önskemål om jobb. Du kan också att "följa" dina favoritarbetsgivare och därmed via statusuppdateringar vara uppdaterad om relevanta jobb som passar just dig.

Bli headhuntad

Du kan välja att exponera dig själv mot framtida arbetsgivare för att ha möjlighet att få riktade erbjudanden utifrån din kompetensprofil.

Gå direkt till portalen på www.su.se/mycareer

Bokmärk och dela Tipsa

Kontaktperson uppdragsutbildning
Ulrika Engström

VFU-samordnare
vfu@socarb.su.se

Anna Bäckman

Hans Dahlén

Katarina Kristiansson

VFU - utbildning i samverkan

Nyheter

• Biblioteket för socialt arbete integreras med Frescatibiblioteket 2020-10-20 Biblioteket för socialt arbete flyttar inom kort sina samlingar till Frescatibiblioteket. Beslutet om att flytta bibliotekets samlingar till Frescati togs redan 2017 och var planerat att genomföras sommaren 2021, men flytten tidigareläggs på grund av besparingskrav vid universitetsförvaltningen.
  • Uppdragsutbildning: Grundutbildning i medling vid brott 2020-08-12 Utbildningen vänder sig till den som ska arbeta som medlare i kommunen eller som på annat sätt kommer i kontakt med ungdomar som begått brott eller blivit utsatta för brott. Utbildningen omfattar fyra heldagar i två etapper om två dagar vardera med cirka en månads mellanrum. I utbildningen varvas teoretiska kunskapspass med diskussioner och praktiska övningar. Utbildningen ger en god bas för att kunna arbeta som medlare.
  • Hitta jobb och praktik på MyCareer! 2019-09-11 MyCareer är jobb- och karriärportalen för dig som studerar eller har studerat vid Stockholms universitet.