Sveaplan. Foto: Björn Dalin

Med SL

(För tidtabeller och bästa resa, se sl.se):

Bussar nr 2 eller 515 från Odenplan till hpl. Sveaplan.

Gångavstånd (10-15 minuter) från tunnelbanan, Odenplan eller Rådmansgatan till Sveavägen 160.

Pendeltåg: station Stockholm Odenplan, uppgång Vanadisvägen. Cirka 15 min gångväg.

Buss 50 från Centralen eller Odenplan till hpl. Roslagstull (ca 10 min gångväg).

Sveaplan på vintern. Foto: Eva Dalin

Buss 50 från Frescati till hpl. Roslagstull (ca 10-15 min gångväg).

Dessutom stannar en del snabbussar på mornar och eftermiddagar.

Gå mot det höga huset (Wennergrens center). Till höger om Wennergrens center ser du ett vitt funkishus. Det är vårt hus.

Från hållplats Roslagstull mot Frescati; fortsätt rakt fram på Valhallavägen, gå över gatan, gå över Cederdalsgatan och sväng vänster så finner du huset på höger sida.

Från pendeltåget, Odenplan uppgång Vanadisvägen: ta till höger när du kommit ut på Vanadisvägen, gå rakt fram och ta sedan till vänster in på Norrtullsgatan, sedan höger på Ynglingagatan. Vid rondellen tar du vänster ner i tunneln och sedan ligger huset till höger när du kommer upp från tunneln.

Med bil:
Sveavägen 160-162.

Åk till Roslagstull eller Norrtull. Följ skyltar till Wennergrens center och kör in vid det höga huset, tag direkt höger så ser du ett vitt funkishus.

Det finns en avgiftsbelagd parkering utanför skolan. Personal och studenter får billigare parkering, kontakta din studieadministratör (studenter) eller vaktmästaren (anställda) för att få en dekal att sätta på vindrutan.

Parkeringsavgift ht19: Besökande: 20 kr/tim. Studenter och personal: 10 kr/tim eller 45 kr för 10 timmar.

På kartan nedan är det ”Stockholms universitet Sveaplan” som är Institutionen för Socialt arbete.

GPS: Sveavägen 160, Stockholm.

Koordinater:

RT90: 6583280, 1627751
SWEREF99 TM: 6583101, 673462

WGS 84 (lat, lon): N 59° 21.054', E 18° 3.061'
WGS 84 decimal (lat, lon): 59.35090, 18.05102

Hitta via Eniro

Huset från Roslagstullshållet. Foto: Ingrid Tinglöf
Huset från Roslagstullshållet med Wennergrens center i bakgrunden. Foto: Ingrid Tinglöf