Den 1 juni är det dags för institutionens traditionella avtackning av de socionomstudenter, masterstudenter och psykoterapistudenter som våren 2018 avslutar sin utbildning hos oss. Klockan fyra i Aula Svea går firandet av stapeln, med musik, tal och tackanden. Högtiden pågår i 1-1,5 timma.

Du som avslutar din utbildning är varmt välkommen och det går även bra att ta med familj och vänner.

Anmälan behövs senast den 28 maj, så att vi vet vilka som ska kallas fram vid ceremonin. Du anmäler dig via Mondo. Om du inte ser en flik med sajten så klicka på "Mina aktiva sajter" för att hitta den. Sedan klickar du på "Undervisningstsillfällen" för att anmäla dig. Alla berörda studenter ska ha tillgång till sajten, men om du inte hittar den kan du kontakta Sara Holmkvist (sara-lotta.holmkvist@socarb.su.se).

Alla ska ha intagit sina platser i god tid innan programmet startar. Om du och dina gäster vill sitta tillsammans är det en god idé att komma tidigt.

Det kommer att säljas bubbel och snacks i caféet efter examenshögtiden, så att ni kan mingla med era nära och kära.

Varmt välkomna!

1. Välkomsthälsning.
  2. Stockholms Akademiska Orkester under ledning av Marcos Chagallo och Amanda Hofman-Bang. Sats 1 ur Drottningholmsmusiken (Johan Helmich Roman).
  3. Tal till de examinerade av stf. prefekt Stefan Wiklund.
  4. Stockholms Akademiska Orkester. Encore (Jonas Dominique). Soloflöjt: Elin Manker, Soloviolin: Marcos Chagallo
  5. Lärarnas tack till socionomstudenterna. Francesca Östberg.
  6. Lärarnas tack till studenterna vid grund­läggande psykoterapiutbildningen. Lena Cederlund.
  7. Stockholms Akademiska Orkester. Je Roule (Michel Legrand).
  8. Studierektorerna avtackar de nyblivna socio­nomerna.

Fanfarer: Gunnar Hellqvist.