Huset vid Sveaplan. <br />Foto: Björn Dalin
Huset vid Sveaplan.
Foto: Björn Dalin

Öppettiderna till huset varierar över året.

Sommartid är 1 maj - 15 september.
Vintertid är 16 september - 30 april.

Under sommaruppehållet är huset helt stängt ett antal veckor. Se aktuell information inför varje sommar. Dessutom är huset stängt alla lördagar, söndagar, helgdagar, under jul och nyår samt i mellandagarna och på skärtorsdagen. Dag före helgdag är huset oftast öppet halva dagen.

Anställda med passerkort kommer in genom både portar och korridordörrar.

Studenter med passerkort kommer in genom portarna och dörrarna till datorsalarna. Observera att studenter inte har tillträde till korridorerna efter kontorstid! Grupprum i korridorer får endast användas under kontorstid.

Studenter är skyldiga att legitimera sig till väktare om de befinner sig i huset efter kontorstid. Endast personer med passerkort får vistas i huset utanför kontorstid.

Portarna är öppna varje vardag under terminstid
07.30 - 18

Korridorerna är öppna varje vardag under terminstid
Sommartid: 8-16
Vintertid: 8-17

Studieadministration
Mottagning: måndag, tisdag och torsdag 10.00 - 12.00
Telefontid: måndag, tisdag, torsdag 13.30 - 14.30

Studievägledning
Öppen mottagning ("drop-in"): måndag, tisdag, torsdag 11.00-12.00
Telefontid: måndag, tisdag, torsdag 9.30-11.00

Både studieadministration och studieavägledning har stängt under sommaruppehållet, se aktuell information inför varje sommar.