Institutionen för socialt arbete

 1. Du är här:
 2. Start
 3. Institutionen för socialt arbete
  Foto: Björn Dalin

  Missa inte Socialtjänstpodden

  Socialtjänstpodden drivs av Akademikerförbundet SSR och tar upp intressanta och aktuella frågor inom området. Bland annat kan du höra Michael Tärnfalk prata om arbetet med barn som begår brott.

  Adjungerade lärare i socialt arbete sökes

  Vi söker dig som är socionom, har jobbat med socialt arbete i 5–15 år och som gillar ditt arbete. De arbetsuppgifter vi behöver din hjälp med kommer på ett övergripande plan handla om att föra in dina erfarenheter av möten med klienter/brukare och av hur vardagen kan se ut i det sociala arbetet i vårt socionomprogram.

  Malin K Södergren

  Välkomna den nya doktoranden Malin K Södergren!

  Speciellt intresseområde är brukarmakt inom välfärdssystemet.

  Var med och påverka din utbildning

  Från och med höstterminen 2019 finns inte längre en egen kår vid institutionen. Den tidigare kåren, SSAS, blir en kårförening under Stockholms universitets studentkår (SUS).  Om du klickar på länken nedan hittar du information om denna förändring och vad Du behöver göra för att vara med i kårarbetet vid Stockholms universitet och på så sätt få inflytande över Din och andra studenters studiemiljö.

  Trakasserier och kränkande särbehandling, omslag för broschyr

  Kränkande särbehandling och trakasserier är inte okej

  Har du blivit utsatt för trakasserier eller kränkande särbehandling? Det är något som inte ska finnas vid Stockholms universitet.

  Biblioteket
  DiVA
  Mondo
  vfu ny 2