Aktuellt & evenemang

Mariet Ghadimi, doktorand vid Institutionen för socialt arbete

studexp

Studentexpeditionen stängs

Från hösten 2017 kommer studentexpeditionen att stängas.
Istället kommer du som student ha en administrativ kontakt som ansvarar för olika terminer.

Hur du hittar kursplaner och litteraturlistor

Från och med hösten 2017 kommer kursernas litteraturlistor inte längre att ligga i kursplanerna, utan istället på institutionens hemsida.

Om du letar efter litteraturlistor för kurser på socionomprogrammet går du liksom tidigare till sidorna för programmet och klickar på din termin i vänsterspalten.

Om du letar efter litteraturlistor för fristående kurser på avancerad nivå (termin 7) går du istället till sidan med Kursplaner och litteraturlistor för fristående kurser på avancerad nivå. Arbetet med att flytta informationen pågår nu under juni 2017, så en del litteraturlistor hittar du fortfarande i kursplanerna som ligger på sidan för Fristående kurser på avancerad nivå hösten 2017.

Än så länge ligger kursplaner och litteraturlistor för fristående kurser på grundnivå på den här sidan: Fristående kurser.

Veckobrev till studenter

Här hittar du institutionens veckobrev som skickas ut via e-post till alla som är registrerade på någon av institutionens kurser.

Reserv?

Kort information till dig som fått en reservplats

Vill du börja studera?

Sista anmälningsdag är den 18 april inför höstterminen och 15 oktober inför vårterminen.

Stockholms universitets mobilapp

Med hjälp av mobilappen "Stockholms universitet guide" kan du med hjälp av din telefon orientera dig vid universitetet och hitta den service som finns för studenter.

Prefekt:
Lena Hübner

Ställföreträdande prefekt:
Stefan Wiklund

Studierektor grundutbildning:
Katarina Piuva

Studierektor forskarutbildning:
Anders Bergmark

Kontaktperson uppdragsutbildning:
Ulrika Engström

Studierektor utbildning på avancerad nivå:
Torbjörn Bildtgård