Deltagande i symposiet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat.

Medverkar gör:

• Jeanette Eckerblad, universitetsadjunkt, Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS), Karolinska institutet
  • Lars-Christer Hydén, professor, Institutionen för samhälls- och välfärdsstudier, Linköpings universitet
  • Miia Kivipelto, professor, Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS), Karolinska institutet
  • Jane Lindell Ljunggren, initiativtagare och verksamhetschef, Hattstugan (boende för personer med demenssjukdomar)
  • Årets Solstickepristagare

Prinsessan Christina Fru Magnuson, hedersordförande i Stiftelsen Solstickan, delar ut 2017 års Solstickepris.

Plats: Svenska Läkaresällskapet, Föreläsningssalen, Klara Östra Kyrkogata 10, Stockholm.

Datum och tid: Tisdagen den 21 november. Registrering och kaffe från kl. 08.30. Symposiet äger rum mellan kl. 09.00–12.25.

Anmälan: Deltagande i symposiet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat.

Anmälan om deltagande vid symposiet senast onsdagen den 15 november till Stiftelsen Solstickans kansli via e-post info@solstickan.se.

Program: Se bifogad pdf.

Stiftelsen Solstickan